Q -snap – kirjontakehyksen korjaussetti – 6″ kehykseen

3,90 

  • Q -snap -kirjontakehyksen korjaussetti sisältää kaksi kankaan kiinnitintä. Korjaussetillä jatkan kirjontakehyksesi käyttöikää, jos jokin kiinnitin on jo käytössä löystynyt tai rikkoontunut
  • 6″ korjaussetti soveltuu 6″ x 6″ (n. 15 x 15 cm, tuotenro 3539) Q -snap -kirjontakehykseen. Osan pituus 4 1/4″ (n. 10 cm).
  • Pakkaus sisältää kaksi osaa (kankaan kiinnitintä)
Tuotetunnus (SKU): QS_7805 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Q -snap -kirjontakehyksen korjaussetti sisältää kaksi kankaan kiinnitintä. Korjaussetillä jatkat kirjontakehyksesi käyttöikää, jos jokin kiinnitin on jo käytössä löystynyt tai rikkoontunut. 6″ korjaussetti soveltuu 6″ x 6″ (n. 15 x 15 cm, tuotenro 3539) q -snap -kirjontakehykseen. Osan pituus 4 1/4″ (n. 10 cm).

Usassa valmistettu laadukas muovinen kirjontakehys, joka ei jätä kankaaseen painaumajälkiä. Voit yhdistellä eri kokoja keskenään ihan sen mukaan, minkä kokoisen kehyksen kirjontatyöllesi tarvitset. Esimerkiksi 6″ ja 8″ -kehyksistä saat 6″ x 8″ -kokoisen kirjontakehyksen. Q -snap -kirjontakehyksiin saatavilla myös korjaussarjoja. Q -snap -kirjontakehys soveltuu niin ristipistoiluun kuin muihinkin kirjontatöihin, tilkkutöihin sekä needlepoint -kirjontaan.