Q -snap – kirjontakehyksen korjaussetti – vanhan malliseen kehykseen

4,90 

  • Q -snap -kirjontakehyksen korjaussetti sisältää kaksi kankaan kiinnitintä. Korjaussetillä jatkan kirjontakehyksesi käyttöikää, jos jokin kiinnitin on jo käytössä löystynyt tai rikkoontunut
  • 7 1/4″ korjaussetti soveltuu ns. vanhanmalliseen Q -snap -kirjontakehykseen, jossa nurkkaa (kehyksen ”olkapäätä”) ei ole rakennettu putkeen. Osan pituus 17,8 cm.
  • Pakkaus sisältää kaksi osaa (kankaan kiinnitintä)
Tuotetunnus (SKU): QS_7789 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Q -snap -kirjontakehyksen korjaussetti sisältää kaksi kankaan kiinnitintä. Korjaussetillä jatkat kirjontakehyksesi käyttöikää, jos jokin kiinnitin on jo käytössä löystynyt tai rikkoontunut. 7 1/4″ korjaussetti soveltuu ns. vanhanmalliseen Q -snap -kirjontakehykseen, jossa nurkkaa (kehyksen ”olkapäätä”) ei ole rakennettu putkeen. Osan pituus 17,8 cm. Pakkaus sisältää kaksi osaa.

Usassa valmistettu laadukas muovinen kirjontakehys, joka ei jätä kankaaseen painaumajälkiä. Voit yhdistellä eri kokoja keskenään ihan sen mukaan, minkä kokoisen kehyksen kirjontatyöllesi tarvitset. Esimerkiksi 6″ ja 8″ -kehyksistä saat 6″ x 8″ -kokoisen kirjontakehyksen. Q -snap -kirjontakehyksiin saatavilla myös korjaussarjoja. Q -snap -kirjontakehys soveltuu niin ristipistoiluun kuin muihinkin kirjontatöihin, tilkkutöihin sekä needlepoint -kirjontaan.