Tänään valikoimiin tuli ihan kerralla ja kunnolla uusia tuotteita.

Ristipistopakkauksiin uutena lisäyksenä saatiin RTO:n pakkaukset. Valikoimaahan tältä valmistajalta löytyy ihan hurrrrrrjan paljon ja valinnan vaikeus oli läsnä, kun näitä tilattiin. Pakkauksissa on Zweigartin kankaat ja DMC :n muliinilangat, joten laadukkaista tuotteista on kyse.

Lisäksi saamme nyt ilolla todeta, että kauttamme on saatavilla myös Collection D´Artin kanavatyöpakkaukset. Näitä tuli nyt poimittua hieman vähemmän, kun valikoiman kirjo on laaja ja ihmisten mieltymykset erilaiset näitä kohtaan. Näiden rinnalle tuli myös hieman esimakua printatuista aidakankaista. Kuva on painettu valmiiksi kankaalle. Pakkauksessa ei ole lankoja vaan lista malliin tulevista langoista.

Neljäntenä ryhmänä valikoimiin tuli uudet timanttimaalaluspakkaukset. Näissäkin on malleja saatavilla laidasta laitaan, joten olemmekin näiden kaikkien uusien tuotteiden yhteyteen linkittäneet toimittajan sivut. Voit käydä siellä tutustumassa valikoimaan, ja mikäli löydät jotain kiinnostavaa, niin tilaamme sen mielellämme seuraavan tilauksemme yhteydessä sinulle.

Samankaltaiset artikkelit