Nyt löydät sivuiltamme uuden osaston – Kuukauden tilaustuote.

Tämän alle päivittyy joka kuukauden ensimmäinen päivä uusi tilauksesta toimitettava tuote, joka on selkeästi suositushintaansa edullisempi.

Helmikuun tilaustuotteeksi olemme valinneet Lanarten valmistaman Marjolein Bastinin huikean ihanan Four Seasons -erikoismallin – tuotetta on valmistettu vain rajoitettu erä. Onko tässä seuraava katseenvangitsija sinun seinällesi? Meidät täällä ainakin se on saanut jo koukkuunsa ja taitaa olla Must-Have -tuote – tätä ei vaan voi vastustaa.

Käy tutustumassa tuotteeseen sekä tarkempiin ohjeisiin täällä.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Leena sanoo:

    Marjolein Bastinin Four Seasons -kit on aivan uskomattoman hieno. Värit suorastaan saa huokailemaan ja silmät loistamaan. Ja niitä värejä ja värisävyjä on paljon, Laskeskelin, että niitä olisi 67! Ja evenweave-kankaalle on helppo kirjoa, ja sen langat näkee hyvin. Itse olen kirjonut niin aida-kankaalle, pellavalle, puuvillalle kuin erilaisille evenweave-kankaillekin. Pidän kaikista, mutta evenweave on suosikkini juuri siksi, että se on selkeä ja helppo laskea juuri sen tasaisuuden vuoksi, ja se näyttää siistiltä.

    Työ on kooltaan todella iso, ja haastavakin tehdä, mutta ajan kanssa se kyllä valmistuu. Jokainen osa, vai pitäisikö sanoa vuodenaika, on käytännössä kokonaan täyteen kirjottava osio. Jos kuva yhtään miellyttää ja erityisesti jos pitää M. Bastinin ja/tai Lanarten töistä, niin tämä on kyllä mielestäni joka euron väärti. Itseltäni se jo löytyy, ja on tarkoitus aloittaa heti kun nyt tekeillä oleva työ on valmis. Onneksi seinällä on vielä jonkin verran tilaa aikaisempien Bastinin töiden vieressä!

    1. Sisko Jalo sanoo:

      Joo, kyllä se on ja mitä enemmän sitä katsoo, sitä enemmän siihen ihastuu. Työ on toki iso mutta kun sille antaa aikaa, niin kyllä se siitä valmistuu ja on tosiaan työnsä väärti. Ja tosiaan kannattaa laittaa ostoslistalle nyt, jos sen haluaa, kun sitä on myynnissä rajoitettu määrä.

Kommentit on suljettu.