Tulevana viikonloppuna 18 – 19.09.2021 vietämme täällä Käsityöpuoti Ristipistossa sukkaviikonloppua.

Syksy on hyvää aikaa varautua talven kylmiin keleihin ja niinpä sukkien neulomisen innoittamana Novitan 7 Veljestä -langat ovat nyt myynnissä alennettuun hintaan. Saat 7 Veljestä -sarjan perusväreistä, Korpi, Raita sekä Lapintaika langoista -15% alennuksen. (Hinnat päivitetty valmiiksi tuotteisiin).

Jokaiseen neulelankatilaukseen Novitan sukkalehti kaupan päälle!

Lisäämme jokaiseen neulelankatilaukseen kaupan päälle Novitan sukkalehden (vuodelta 2020). Lehtiä on rajoitettu määrä. 

Muistathan myös päivittää samalla sukkapuikot ajantasalle. Valikoimastamme löydät mm. kevyitä bambusukkapuikkoja, jotka tekevät neulomisesta helppoa ja kevyttä.

Huomioithan, että osa lankojen sävyistä on poistunut tuotannosta ja niitä on meillä varastossa rajoitettu määrä. Toimitamme ne tilausjärjestyksessä ja poikkeamista otamme yhteyttä sinuun joko sähköpostitse tai viestitse.

Tervetuloa lankaostoksille! 🙂

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Sisko Jalo sanoo:

    Osallistu arvontaan Facebook -sivuillamme (https://www.facebook.com/Kasityopuotiristipisto) tässä samaisessa Sukkaviikonlopun -päivityksessä jakamalla meneillään olevan sukkaprojektisi kuva. Arvomme kaikkien kuvien lähettäneiden kesken neulonta-aiheisen yllätyspaketin. Arvonta suoritetaan maanantaiaamuna 20.9 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Nyt vaan kuvia kehiin ja onnea arvontaan 🙂

Kommentit on suljettu.