Tällä viikolla valikoimamme kasvoi taas sysäyksen – ensimmäiset pakkaukset Riolikselta kyljessään Leisure Arts:n mallikirjat saapuivat varastoon.

Rioliksen ristipistopakkauksissa käytetään pääosin villasekoitelankoja, jotka tuovatkin erilaisuutta valmiiseen työhön verrattuna siihen, mihin olemme muliinilankojen kanssa tottuneet. Villasekoitelangat tekevät malleista pehmeämmän näköisiä ja luovat kolmiulotteisuutta. Kokeile vaikka jollain pienemmällä mallilla – uskomme että yllätyt.

Ristipistomallikirjat saivat mukavan ja odotetun lisäyksen, kun saimme Leisure Arts:n mallikirjat valikoimaamme. Sieltä löytyy muutamien mallien kirjoista paksumpiin teoksiin, joissa on tuhti annos malleja eri sesonkeihin ja käyttötarkoituksiin.

Samalla tuli muutama lisäys Stoney Creekin mallikirjoihinkin. Varsinkin lumiukkomallit ovat tältä toimijalta olleet hyvinkin suosittuja.

Haluamme tässä yhdeydessä vielä mainita, että mikäli ostoksiasi tehdessäsi törmäät tilanteeseen, jossa verkkopankkimaksaminen ei onnistu pankin sivuilla olevan häiriön vuoksi, ole yhteydessä meihin. Ratkaistaan ongelma yhdessä, jotta saat suoritettua ostoksesi turvallisesti loppuun.

Samankaltaiset artikkelit